奇妙電視《吾男吾女》
測試性饑渴指數 Coffee明顯輸畀吳日言同顏仟汶
都話人不可以貌相啦!單看外表,林芊妤(Coffee)的性饑渴指數應該爆燈,但實情Coffee對性愛的需要程度遠不及吳日言(Yan)和顏仟汶!

日前顏仟汶作客奇妙電視「吾男吾女」節目,和3位主持Coffee、Yan和樓南光大談「無性婚姻」,並接受「性饑渴指數大測試」,結果Yan和顏仟汶雙雙跑出拿下100分,Coffee卻只得60分,數摣顯示她比較重視心靈溝通。

Yan和顏仟汶、樓南光大跌眼鏡,笑對Coffee說:「真係估唔到你睇得咁淡!」Coffee回應道:「你地估我變態咩,熱戀期就會做多啲,之後就會減少,我試過超過1個月都唔使做!」Coffee冷對性事,不怕對方另覓溫柔鄉?她豁達地說:「只要佢干干淨淨咁返來就得!」

說到自慰,原來Coffee也從沒試過,顏仟汶就直認有說:「有需要時都會自己解決!」樓南光更大膽表示:「我24小時都諗緊做愛!」話口未完即被三位女生笑罵:「你諗下好啦!」樓南光繼續爆料指有位陳姓大哥級演員隨時準備做愛,他抵死地笑道:「佢條腰成日向後拗,隨時準備,我真係好佩服佢既健康!」